mkpol Report post #41 Posted November 4, 2018 16 minut temu, Ziewal napisał: Preziu nie ma wstępu na zlot ? I ja to szanuję 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] Report post #42 Posted November 6, 2018 W tej chwili jadę bez ograniczenia daty, ślubu młody już nie weźmie drugi raz. Czekam na cenę bo to jest dla mnie wyzwanie. Mam nadzieję że żadne sprawy rodzinne nie pokrzyżują planów, pasiak się nie rozłoży na łopatki i kierownik pozwoli mi na te weekendowe szaleństwo. Jak dla mnie w tej chwili jezdem na tak. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #43 Posted November 6, 2018 Dnia 2.11.2018 o 16:14, Ziewal napisał: nie przyjedzie i wiesz dlaczego Nie rozśmieszaj mnie flegmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #44 Posted November 6, 2018 5 godzin temu, [email protected] napisał: W tej chwili jadę bez ograniczenia daty, ślubu młody już nie weźmie drugi raz. Czekam na cenę bo to jest dla mnie wyzwanie. Mam nadzieję że żadne sprawy rodzinne nie pokrzyżują planów, pasiak się nie rozłoży na łopatki i kierownik pozwoli mi na te weekendowe szaleństwo. Jak dla mnie w tej chwili jezdem na tak. mam nadzieję że nie przekroczy 300 zł, jak robiłem dwa lata temu to ceny domków były troszkę niższe, pożyjemy zobaczymy 4 godziny temu, Łysy napisał: Nie rozśmieszaj mnie flegmo mnie to bynajmniej nie śmieszy, napisałem co myślę ale tak dla jasności przypomnij dlaczego nie było Cię jak robiłem 12 zlot ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #45 Posted November 6, 2018 19 minut temu, Ziewal napisał: mnie to bynajmniej nie śmieszy, napisałem co myślę ale tak dla jasności przypomnij dlaczego nie było Cię jak robiłem 12 zlot ? Nie wiem jak Ty ale ja pewnych spraw nie piorę na ogół forum. Widać obce Ci takie zachowanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #46 Posted November 6, 2018 i skończyło się rumakowanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kusiek Report post #47 Posted November 9, 2018 To chyba nie jest miejsce na takie gadki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #48 Posted November 9, 2018 offtop to offtop ... Krzysiu czyń honory co setny post Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #49 Posted November 9, 2018 (edited) to na razie nie temat zlotowy a ankieta więc spokojnie ale w sumie na zachętę Artminowi i Kuśkowi, Komandos możesz pisać Edited November 9, 2018 by Ziewal Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kusiek Report post #50 Posted November 9, 2018 Możesz pisać mnie i tak nie będzie jeśli zlot będzie w dniach jak w ankiecie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #51 Posted November 10, 2018 14 godzin temu, Kusiek napisał: Możesz pisać mnie i tak nie będzie jeśli zlot będzie w dniach jak w ankiecie. Ale kratę możesz przekazać w swoim imieniu tym co będą jechali. ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #52 Posted November 10, 2018 18 godzin temu, Kusiek napisał: Możesz pisać mnie i tak nie będzie jeśli zlot będzie w dniach jak w ankiecie. Info masz 8 miesięcy przed zlotem wiec nawet mnie nie wkur... Quote Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #53 Posted November 10, 2018 Dnia 9.11.2018 o 15:33, Ziewal napisał: to na razie nie temat zlotowy a ankieta więc spokojnie ale w sumie na zachętę Artminowi i Kuśkowi, Komandos możesz pisać Ty wez nie fikaj..wez sie przytul...no wez 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kusiek Report post #54 Posted November 13, 2018 Dnia 10.11.2018 o 09:19, pietrek_g napisał: Ale kratę możesz przekazać w swoim imieniu tym co będą jechali. ? Wątpię że ktoś będzie z Łódzkiego Dnia 10.11.2018 o 13:25, Ziewal napisał: Info masz 8 miesięcy przed zlotem wiec nawet mnie nie wkur... Ale urlop mam zaplanowany od 24.06 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #55 Posted November 13, 2018 20.06.to Boże Ciało więc weźmiesz piątek wolny bo będzie to długi weekend a jak nie to bujaj się kurduplu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #56 Posted November 13, 2018 (edited) Ale ze Śląska pewnie już tak. I też chętnie wezmą Edited November 13, 2018 by pietrek_g Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonzo3553 Report post #57 Posted November 13, 2018 4 godziny temu, pietrek_g napisał: Ale ze Śląska już pewnie już tak. I też chętnie wezmą Ja oferuje swoją pomoc, ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomekKalisz Report post #58 Posted November 14, 2018 Ktoś z Kalisza lub okolice jedzie? Pisze się do wyjazdu w kolumnie... jak cos na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kusiek Report post #59 Posted November 16, 2018 Dnia 13.11.2018 o 19:16, Ziewal napisał: 20.06.to Boże Ciało więc weźmiesz piątek wolny bo będzie to długi weekend a jak nie to bujaj się kurduplu Nie jest to takie proste jak by ci się mogło wydawać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamwwl1 Report post #60 Posted December 14, 2018 Ziewal i jaka decyzja bo nas nowy rok zastanie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites