Lotoos12 Samochód: B5(3B) 1.9 TDI 110KM (AFN) 4x4 Rok prod: 1998 #1 Napisano 8 Kwiecień (edytowane) Witam, mam problem z małą pierdołą, mianowicie chyba z breloczkiem, zakupiłem rok temu passata i dzisiaj znalazłem w nim wspomniany breloczek, tylko że u góry jest śrubka, ktoś wie jak to zamocować? Wydaje mi się, że czegoś brakuje, ale nie wiem dokładnie, dlatego pytam tutaj. Zdjęcie dodam później bo obecnie nie mam przy sobie tego breloka, został w samochodzie. Edytowane 8 Kwiecień przez Lotoos12 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
77Marek Samochód: B7 2.0 TDI 140KM (CFFB) Rok prod: 2012 #2 Napisano 14 Kwiecień Brakuje Ci obrotowego oczka do którego wchodzi kółko na klucze. To oczko zaś przykręca się tą śrubę do breloczka. Cała filozofia 😁 Przykładowy breloczek z tym rozwiązaniem; Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lotoos12 Samochód: B5(3B) 1.9 TDI 110KM (AFN) 4x4 Rok prod: 1998 #3 Napisano 16 Kwiecień Dziękuję bardzo za odpowiedź, prawdopodobnie tak, temat do zamknięcia/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach