Jump to content
  • 2
Sign in to follow this  
jedrus

Jestem nowy na forum - po jakim czasie będę mógł wszystko to, co "starzy"?

Question

Zauważyłem, że nie mogę zakładać nowego tematu w dziale "Sprzedam samochód". Moje pytania zadane w dziale "Dyskusje o motoryzacji" nie pojawiają się od razu - muszą być zaakceptowane przez kogoś z administracji. Nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi. Czy ktoś może mi jasno napisać "jak, kiedy i dlaczego" będę pełnoprawnym użytkownikiem forum?

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Na pierwszy rzut oka sprawa wydaje się skomplikowana, ale nie jest beznadziejna :) W związku z tym, że wszyscy administratorzy i moderatorzy wykonują swoją pracę pro bono nie jesteśmy w stanie 24h na dobę być na forum i je porządkować tak, jakby to była nasza praca na pełnym etacie.

Wprowadzone ograniczenia mają pomóc w podstawowym utrzymaniu porządku na forum i pozwolić "dotrzeć" się nowym użytkownikom, tak samo jak docierają się nowe samochody. Mamy nadzieję, że te zasady nie "zwiążą" Ci rąk i będziesz mógł bez przeszkód osiągnąć to, dlaczego zdecydowałeś się na założenie konta.

Pamiętaj - jeśli chcesz na forum prowadzić jakąkolwiek działalność komercyjną - sprzedaż / usługi / reklama - skontaktuj się z administracją.

Limity ogólne dla nowo zarejestrowanych użytkowników:

• Maksymalnie jeden post lub temat na 5 minut przez 24h od założenia konta. Ten limit dla "normalnych" nowych użytkowników nie będzie stanowił żadnego problemu a pozwoli nam spowolnić boty i spamerów, których nie wykryły mechanizmy naszego forum i da nam czas na ręczną reakcję.

Poniżej znajdziesz tabelę prezentującą działy naszego forum wraz z nałożonymi ograniczeniami oraz określeniem przez jaki czas lub na jakich warunkach one obowiązują.

Edited by pomocny

Sign in to follow this  

• Create New...

Important Information

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Terms of Use oraz Privacy Policy