jedrus Report post #1 Posted September 30, 2017 Zauważyłem na forum kluby - wyjaśnijcie mi jakie są ich funkcje i do czego służą? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 pomocny Report post #2 Posted September 30, 2017 Kluby to chluba naszego forum - prawdziwie zaangażowana społeczność, której znajomość nie kończy się na forum, w Internecie. Wybierz klub z Twojego województwa i przejrzyj klika tematów - na pewno od razu zrozumiesz, o co chodzi. Spotkania regionalne, sprawdzone informacje o mechanikach oraz innych usługach z Twojego regionu a nawet bezpośrednia pomoc forumowiczów w prawdziwym życiu. To wszystko odbywa się właśnie tam! Zapisz się do klubu regionalnego i włącz powiadomienia o nowej treści w danym klubie a nie ominie Cię nic ważnego! Podsumujmy więc, kluby regionalne, to: spotkania na żywo - gwarantujemy, że możesz tam poznać ciekawych ludzi i porozmawiać o wszystkim, nie tylko o samochodach szukasz mechanika w swoim mieście? Kto podpowie Ci lepiej niż ludzie mieszkający tuż obok? szybka pomoc z Twoim samochodem (np. odczytanie kodów błędów, wyjaśnienie jak coś działa) całkowicie za darmo lub za przysłowiowe piwo? właśnie tutaj! Namówiliśmy Cię? Zapisz się do klubu już dziś i bądź prawdziwym członkiem naszej społeczności! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zauważyłem na forum kluby - wyjaśnijcie mi jakie są ich funkcje i do czego służą?