Skocz do zawartości
bizdzioch

Światła świeca na zapłonie a włacznik na 0??

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam. Kupiłem niedawno auto (B5 FL 2002) i mam sytuacje ze zaraz po przekreceniu zaplonu zapalaja sie swiatla mijania mimo ze wlacznik jest w pozycji 0. Instalacja przy lampach jest oryginalna nic nie widac zeby bylo grzebane , myslalem ze to wlacznik wiec wymienilem ale nic z tego dalej to samo. Jest jakas opcja kodowania tych swiatel zeby to przestawic? . Dodam ze jak wlacze swiatla pozycyjne to gasna i na 1 swieca normalnie tak jak powinny. Moze ktos mial taki przypadeek i cos podpowie. Auto bylo sprowadzone z szwecji i moze tak jakos inaczes kodowane sa swiatla zeby sie wlaczaly zaraz na zaplonie nie wiem wiec pytam;)

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Nie pamięta gdzie ale w tym dziale było to poruszane jak to wyłączyć użyj szukajki lub prześledź ten dział było o tym jakieś 2 tygodnie temu.

     

    - - - - - aktualizacja - - - - -

     

    Poszukałem i masz http://forum.vw-passat.pl/threads/16498-Wersja-skandynawska

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się




    ×