Jump to content
Sign in to follow this  
arturjasion

Po podłączeniu st. SUB i tuner TV radio się nie włącza

Recommended Posts

witam serdecznie mam podobny problem kupiłem 2 lata temu radio marki N/N ogólnie tablet z androidem , podłączyłem bez zbędnych ceregieli razem z zwykłą kamerą cofania jaką można kupić na allegro (chińska ) wszystko działało super radio wyświetlało komunikaty z klimatyzacji i czujników cofania dodatkowo ściszało radio i wyświetlało obraz z kamerki , radio wyświetlało komunikaty na desce rozdzielczej w opcji "audio" (stacje radiowe nazwy piosenek itp. )

Wczoraj wyjąłem radio aby podłączyć sterowanie subwoofera i tuner tv , kiedy wszystko podłączyłem okazało sie że radio po przekręceniu stacyjki się nie włącza jest martwe po podłączeniu na stałe ( bo taka opcja w nim istniała - połączenie dwóch wtyczek ) radio działa ale nie wyświetla informacji z klimatyzacji ani czujników , nie ma w ogóle opcji audio na centralnym wyświetlaczu

czujniki działają normalnie ( słyszę sygnały dźwiękowe ) nie włącza się natomiast kamera - sprawdziłem ją podłączając pod inny monitor tv i działa normalnie .

dodatkowo radio muszę włączać i wyłączać ręcznie a po wyłączeniu i tak jest pobór prądu bo po nocy radio jest ciepłe a akumulator z 13,1 V ma zaledwie 12,1 V normalnie po nocy było 12,8 V bo to akumulator do start stop i trzyma prąd super nawet zimą .

Edited by rainman777

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Terms of Use oraz Privacy Policy