R-line Report post #81 Posted March 27, 2018 1 godzinę temu, enriquez napisał: który rok? 2017 Quote Share this post Link to post Share on other sites
enriquez Report post #82 Posted March 28, 2018 Nie potrafię Ci pomóc, tych rodzajów sprężyn jest całe mnóstwo dla tego modelu Sorry za zamieszanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
R-line Report post #83 Posted March 28, 2018 40 minut temu, enriquez napisał: Nie potrafię Ci pomóc, tych rodzajów sprężyn jest całe mnóstwo dla tego modelu Sorry za zamieszanie. Podejrzewałem, choć była iskierka nadziei, dzięki za chęci Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinsgdz Report post #84 Posted March 26, 2019 Mam małe pytanie. W moim egzemlarzu nie mam srebrnych wstawek przy reflektorach i masce. Co muszę zakupić aby to mieć i czy bez problemu to sma wymienię? Quote Share this post Link to post Share on other sites
noogman Report post #85 Posted July 5, 2019 Witajcie. Czy może mi ktoś powiedzieć jaki mają numer części sprężyny z przodu dla tego vin Wvwzzz3czhe133624 I czy ich montaż jest taki sam jak w standardowych B8 To jest vin od Rline Dzięki za szybką odp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] Report post #86 Posted July 5, 2019 R-line to pakiet stylistyczny zewnętrzny (zderzaki, progi i logo) oraz tapicerka wewnątrz, podsufitka, kierownica i panele progu. Reszta, a w szczególności zawieszenie jest bez zmian. Quote Share this post Link to post Share on other sites
noogman Report post #87 Posted July 5, 2019 Pomoże ktoś z tymi numerami sprężyn. Dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoBiPL Report post #88 Posted July 5, 2019 (edited) Godzinę temu, noogman napisał: Pomoże ktoś z tymi numerami sprężyn. Dziękuję 3Q0 411 105 D - przód 3Q0 511 115 T - tył Edited July 5, 2019 by BoBiPL Quote Share this post Link to post Share on other sites
rodzyn889 Report post #89 Posted March 31, 2020 (edited) Zakupiłem grill na allegro dla Rline i niestety jest dłuższy. Jaka jest tego przycyzyna? Mam top led. Jest inna nakładka czy są inne reflektory? Problem rozwiązany, sprzedali mi od b8 fl Edited April 10, 2020 by rodzyn889 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi1961 Report post #90 Posted May 3, 2020 Tu jest fajna dupka Quote Share this post Link to post Share on other sites
R-line Report post #91 Posted May 3, 2020 (edited) 6 godzin temu, zibi1961 napisał: Tu jest fajna dupka Maxton, ciekawy pakiet, wkrótce jeszcze spoiler tylny do sedana, na który mocno czekam. Edited May 3, 2020 by R-line Quote Share this post Link to post Share on other sites
ArekRR Report post #92 Posted September 14, 2020 Czy wie ktoś może czy zaślepki/atrapy wydechu są takie same w R-line i w BITDI w highline ? Kupiłem dokładkę z BITDI i muszę dokupić te zaślepki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robak2103 Report post #93 Posted September 15, 2020 Putanie, czy kolega z bialego R lina ma obnizane zawiwszenie? Jesli tak to jakie? Quote Share this post Link to post Share on other sites