Ace Report post #21 Posted February 6, 2015 Dokładnie 52 zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmissiek Report post #22 Posted February 6, 2015 Dokładnie 52 zł Ale ździercy wiem ze BigJasiu musiał zmieniać numer rejestracyjny by dostać kwadraciaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #23 Posted February 6, 2015 Może wcześniej już wymieniał , mi nie robili żadnych problemów :kumple http://bip.poznan.pl/bip/sprawy/wtornik-tablic-y-rejestracyjnych-z-zachowaniem-numeracji-w-skutek-ich-utraty-lub-zniszczenia,14856/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ace Report post #24 Posted February 6, 2015 U mnie to trwało chyba tydzień, i bez problemu było trzeba było tylko napisać że zmiana z powodu zmiany konstrukcji auta bo się miejsce na tablicę zmieniło czy coś Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alkoholik Report post #25 Posted February 6, 2015 Jeżeli miał flagę polski zamiast gwiazdek europejskich to musiał wymienić tablice bo teraz maja być gwiazdki na tablicach przynajmniej tak mówili jak bylem wyrobić dla siebie kwadrata ja płaciłem 32zl chyba za tablice i leży w bagażniku Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmissiek Report post #26 Posted February 7, 2015 U mnie to trwało chyba tydzień, i bez problemu było trzeba było tylko napisać że zmiana z powodu zmiany konstrukcji auta bo się miejsce na tablicę zmieniło czy coś A czy w tej sytuacji trzeba oddać jedna starą tablicę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ace Report post #27 Posted February 7, 2015 Właściwie to musisz obydwie wziąść bo muszą te naklejki wymienić na takie same, ale tak jedną oddajesz i wzamian dostajesz tą kwadratową. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pikopiko Report post #28 Posted February 7, 2015 A czy w tej sytuacji trzeba oddać jedna starą tablicę? Nie... możesz zbierać i zbierać i w końcu mieć 20 tablic... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mmissiek Report post #29 Posted February 7, 2015 Nie... możesz zbierać i zbierać i w końcu mieć 20 tablic... czy ty masz jakieś problemy emocjonalne w domu koleżko? - - - - - aktualizacja - - - - - Właściwie to musisz obydwie wziąść bo muszą te naklejki wymienić na takie same, ale tak jedną oddajesz i wzamian dostajesz tą kwadratową. no i to mi chodziło. Dzięki Ace Quote Share this post Link to post Share on other sites
pikopiko Report post #30 Posted February 7, 2015 Absolutnie żadnych. Nawet rozwiązuję problemy innym ludziom. Jak widać zadać pytanie na poziomie też może być sztuką. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alkoholik Report post #31 Posted February 7, 2015 No chyba ze powiesz ze zgubiłeś jedna to i będziesz miał 3 tyle ze 2 będą z dobrymi naklejkami a jedna nie, będziesz miał na pamiątkę czy na drzwiach do garażu powiesisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
The_Saint Report post #32 Posted February 7, 2015 Absolutnie żadnych. Nawet rozwiązuję problemy innym ludziom.Jak widać zadać pytanie na poziomie też może być sztuką. Sztuką jest odpowiedzieć z kulturą nawet na głupie i banalne pytanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rychu_90 Report post #33 Posted February 7, 2015 A ja właśnie jestem po spotkaniu z władzami, którym rzuciły się w oko tablice z allegro - te malutkie Na pytanie dlaczego nie ma tablicy z hologramem, pokazałem tablicę oryginalną z hologramem, którą wożę w bagażniku. Wytłumaczyłem, że kwadrat nie mieści się w wyznaczone na to miejsce - klapa USA, na co dodałem, że w ciągu roku musiałem malować dwukrotnie pokrywę bagażnika z uwagi na fakt, iż ta zostaje regularnie porysowana na rantach od oryginalnej - za dużej tablicy rejestracyjnej. W związku z powyższym wolę jeździć z tablicą oryginalną w bagażniku niż wydawać regularnie co roku 600zł na lakiernika a tym samym tłumaczyć się każdorazowo dlaczego mam taką tabliczkę Policjantka się uśmiechnęła i kazała jechać dalej bez utraconego dowodu, mandatu a nawet konieczności zakładania tablicy, która do dziś jeździ w bagażniku Podstawa to mieć oryginał tablicy z hologramem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ace Report post #34 Posted February 7, 2015 Podstawa to trafić na policjanta, który ma dobry dzień i nie musi na siłę wyrobić normy z takim nie masz szans Quote Share this post Link to post Share on other sites
johny x Report post #35 Posted August 30, 2017 Odkopię temacik może się co zmieni od przyszłego roku KLIK Quote Share this post Link to post Share on other sites