Jump to content
POPEK

Pomysł

Recommended Posts

Witam. Wpadłem na taki pomysł żeby zrobić filmik promujący tą stonkę. Mianowicie, filmik polegał by na fragmentach filmów nagranych prze użytkowników tego forum :) Filmik wyglądał by tak: Od B1 do B7 fajnie by było jak by przynajmniej jeden właściciel Passata od B1 do B7 nagrał krótki filmik z prezentacją swojego wozu, złączył bym to w całość wstawił jakaś muzyczkę logo forum adres itd. Co o tym myślicie ?

A gdzie chcesz ten film młodzieńcze opublikować?? Bo jak TVN albo Polsat to jestem za.

Chyba jesteś niepoważny

Milcz Brutusie. Komercja się dobrze w tych czasach sprzedaje.

Jestem za :hmm każdy mógł by promować strone na FB i na innych portalach,proponuje do filmików zaangażować auta miesiąca lub zrobić osobna ankiete od B1 do B7 kazdy kto chciał by zeby jego auto sie znalazło na filmiku zaprezentował by zdjecia a inni by głosowali

dla jednych Polsat kłamie, dla drugich Tvn, dla mnie Trwam, chyba nie tego dotyczył temat :)

Filmiki o VV są na czasie chociażby ten :)http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Osobiście uważam że najpierw taki film powinien powstać skoro jest chętny by go zrobić a potem ocenić czy go udostępnimy dalej czy zostanie tylko na forum :) takie moje zdanie

wszystko zależy od materiałów i jakości nagrań ale można stworzyć fajny filmik promujący i MARKĘ i SPOŁECZNOŚĆ jaką jest FORUM :)

http://www.youtube.com/watch?v=NHmosyUuxgI

Właśnie,społeczność,czyli powinny się ukazać ujęcia ze Zlotow ,spotów itp ,bo forum to przede wszystkim społeczność,a filmy o naszej społeczności juz były robione i latają po sieci-wystarczy poszukać ;)

Popek ja pomysł popieram. Osobiście zrobiłbym taką krótka projekcje i pokazał nnabforum a potem czekal na opinie ;)

Jak ktoś zapowiada że otwiera restauracje to nie ocenia się jej na podstawie ulicy na jakiej sie znajduje tylko każdy krytyk musi wejść zobaczyć na żywo skosztować ect. ;)

http://www.youtube.com/results?search_query=vw-passat.pl&oq=vw-passat.pl&gs_l=youtube.3..0.1324.6271.0.6646.18.16.2.0.0.2.792.3012.7j3j1j1j0j1j1.14.0...0.0...1ac.1.11.youtube.jNteaHZsLOc

To tak odnosnie społeczności. Jak się komuś chce niech sklei z tego jeden ;)

---------- Dodano o 17:06 ---------- Poprzednia wiadomość o 16:58 ----------

fajnie by było jak by przynajmniej jeden właściciel Passata od B1 do B7 nagrał krótki filmik z prezentacją swojego wozu

tylko wtedy nie będzie jakości,bo jeden nagra w HD inny kamerą VHS a jeszcze inny użyje tostera...moim zdaniem słabo by to wyglądało :/:

POdejrzewam,że i tak nikt nie zabroni robienia czegoś takiego pozostanie ewentualnie kwestia wykorzystania materiałów danego auta bez wiedzy właścieciela ;)

Edited by Mieszkoc

Nie to żebym się czepiał ale starszym stażem userom wystarczy to co jest ... ;)

Witam. Wpadłem na taki pomysł żeby zrobić filmik promujący tą stonkę.

POPEK Dołączył

Aug 2013

Jestem za

Aug 2013

Popek ja pomysł popieram.

Sep 2013

To był tylko pomysł, nie narzucam nic nikomu. Temat utworzony w dziale Komunikaty, propozycje więc w dobrym dziale :) Pozdrawiam

Kuczlaw ales nas podsumował;)

Widzisz staramy się być aktywni ;)

chyba że Miłosz ma monopol na filmy ... :P

Filmów to my już parę widzieliśmy i niekoniecznie nadawają się do publikowania ogólnego :lol3

Ale mi wystarczy to co widziałem,na YT też sporo jest-wystarczy ;)

Kuczi i reszta - starych spokojnie niech młody zrobi

A do ciebie Piotrze - popek nie proponuj a zrób pokaż a wtedy ocenimy i czekaj aż ocenimy. Na tym forum przez lata było wielu wizjonerów pokazali się nic nie zrobili namieszali iiiiii ZNIKLI!!!!!

ZNIKLI

znaczy zniknęli i fakt,było już sporo ,,wizjonerów'' :D

niech młody zrobi

pewnie,chętnie zobaczę efekty

Kolego popek może jakiś zwiastun już powstał?

No co ty Jacuś,w święto narodowe??? :D