POPEK Report post #1 Posted November 2, 2013 Witam. Wpadłem na taki pomysł żeby zrobić filmik promujący tą stonkę. Mianowicie, filmik polegał by na fragmentach filmów nagranych prze użytkowników tego forum Filmik wyglądał by tak: Od B1 do B7 fajnie by było jak by przynajmniej jeden właściciel Passata od B1 do B7 nagrał krótki filmik z prezentacją swojego wozu, złączył bym to w całość wstawił jakaś muzyczkę logo forum adres itd. Co o tym myślicie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #2 Posted November 2, 2013 A gdzie chcesz ten film młodzieńcze opublikować?? Bo jak TVN albo Polsat to jestem za. Quote Share this post Link to post Share on other sites
POPEK Report post #3 Posted November 2, 2013 a chodź by na http://www.youtube.com/ lub na jakaś zaprzyjaźnioną strone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mieszkoc Report post #4 Posted November 2, 2013 Bo jak TVN albo Polsat to jestem za. Chyba jesteś niepoważny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #5 Posted November 2, 2013 Chyba jesteś niepoważny Milcz Brutusie. Komercja się dobrze w tych czasach sprzedaje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
manki Report post #6 Posted November 2, 2013 Jestem za :hmm każdy mógł by promować strone na FB i na innych portalach,proponuje do filmików zaangażować auta miesiąca lub zrobić osobna ankiete od B1 do B7 kazdy kto chciał by zeby jego auto sie znalazło na filmiku zaprezentował by zdjecia a inni by głosowali Quote Share this post Link to post Share on other sites
hahorek Report post #7 Posted November 3, 2013 dla jednych Polsat kłamie, dla drugich Tvn, dla mnie Trwam, chyba nie tego dotyczył temat Filmiki o VV są na czasie chociażby ten http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0 Osobiście uważam że najpierw taki film powinien powstać skoro jest chętny by go zrobić a potem ocenić czy go udostępnimy dalej czy zostanie tylko na forum takie moje zdanie wszystko zależy od materiałów i jakości nagrań ale można stworzyć fajny filmik promujący i MARKĘ i SPOŁECZNOŚĆ jaką jest FORUM http://www.youtube.com/watch?v=NHmosyUuxgI Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mieszkoc Report post #8 Posted November 3, 2013 Właśnie,społeczność,czyli powinny się ukazać ujęcia ze Zlotow ,spotów itp ,bo forum to przede wszystkim społeczność,a filmy o naszej społeczności juz były robione i latają po sieci-wystarczy poszukać Quote Share this post Link to post Share on other sites
hahorek Report post #9 Posted November 3, 2013 Popek ja pomysł popieram. Osobiście zrobiłbym taką krótka projekcje i pokazał nnabforum a potem czekal na opinie Jak ktoś zapowiada że otwiera restauracje to nie ocenia się jej na podstawie ulicy na jakiej sie znajduje tylko każdy krytyk musi wejść zobaczyć na żywo skosztować ect. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mieszkoc Report post #10 Posted November 3, 2013 (edited) http://www.youtube.com/results?search_query=vw-passat.pl&oq=vw-passat.pl&gs_l=youtube.3..0.1324.6271.0.6646.18.16.2.0.0.2.792.3012.7j3j1j1j0j1j1.14.0...0.0...1ac.1.11.youtube.jNteaHZsLOc To tak odnosnie społeczności. Jak się komuś chce niech sklei z tego jeden ---------- Dodano o 17:06 ---------- Poprzednia wiadomość o 16:58 ---------- fajnie by było jak by przynajmniej jeden właściciel Passata od B1 do B7 nagrał krótki filmik z prezentacją swojego wozu tylko wtedy nie będzie jakości,bo jeden nagra w HD inny kamerą VHS a jeszcze inny użyje tostera...moim zdaniem słabo by to wyglądało POdejrzewam,że i tak nikt nie zabroni robienia czegoś takiego pozostanie ewentualnie kwestia wykorzystania materiałów danego auta bez wiedzy właścieciela Edited November 3, 2013 by Mieszkoc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuczi Report post #11 Posted November 3, 2013 Nie to żebym się czepiał ale starszym stażem userom wystarczy to co jest ... Witam. Wpadłem na taki pomysł żeby zrobić filmik promujący tą stonkę. POPEK Dołączył Aug 2013 Jestem za Dołączył Aug 2013 Popek ja pomysł popieram. Dołączył Sep 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
POPEK Report post #12 Posted November 3, 2013 To był tylko pomysł, nie narzucam nic nikomu. Temat utworzony w dziale Komunikaty, propozycje więc w dobrym dziale Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
hahorek Report post #13 Posted November 4, 2013 Kuczlaw ales nas podsumował Widzisz staramy się być aktywni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mej Report post #14 Posted November 4, 2013 chyba że Miłosz ma monopol na filmy ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #15 Posted November 5, 2013 chyba że Miłosz ma monopol na filmy ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patryk_ Report post #16 Posted November 6, 2013 Filmów to my już parę widzieliśmy i niekoniecznie nadawają się do publikowania ogólnego :lol3 Ale mi wystarczy to co widziałem,na YT też sporo jest-wystarczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
JACU6X6 Report post #17 Posted November 7, 2013 Kuczi i reszta - starych spokojnie niech młody zrobi A do ciebie Piotrze - popek nie proponuj a zrób pokaż a wtedy ocenimy i czekaj aż ocenimy. Na tym forum przez lata było wielu wizjonerów pokazali się nic nie zrobili namieszali iiiiii ZNIKLI!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blop Report post #18 Posted November 7, 2013 ZNIKLI znaczy zniknęli i fakt,było już sporo ,,wizjonerów'' niech młody zrobi pewnie,chętnie zobaczę efekty Quote Share this post Link to post Share on other sites
JACU6X6 Report post #19 Posted November 11, 2013 Kolego popek może jakiś zwiastun już powstał? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blop Report post #20 Posted November 11, 2013 Kolego popek może jakiś zwiastun już powstał? No co ty Jacuś,w święto narodowe??? Quote Share this post Link to post Share on other sites