Dymekgd Report post #601 Posted August 7, 2017 W Gdańsku znacie jeszcze jakieś dobre warsztaty dla Passatow? Kosik zajęty do końca tygodnia, a potem dwa tygodnie urlopu mają. Chcę podpiąć pod kompa i żeby zdiagnozowali mi dziwne klekotanie - chodzi trochę jak diesel. Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #602 Posted August 7, 2017 Spróbuj uderzyć do http://www.serwkom.com.pl To kolega z innego forum. Share this post Link to post Share on other sites
zuczek727 Report post #603 Posted August 13, 2017 Szukam warsztatu do wymiany oleju w automacie(dynamicznie).Jakies nowe punkty ktos moze polecic ,poza tymi,ktore byly juz tu wspomniane?Celebryta Sosnowski odpada z zalozenia,za duzo zlej energi w necie Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #604 Posted August 13, 2017 Nowatorów w Gdańsku Share this post Link to post Share on other sites
zuczek727 Report post #605 Posted August 13, 2017 Nowatorów w Gdańsku Dzieki Ziewal,podjade Share this post Link to post Share on other sites
blackmin Report post #606 Posted November 13, 2017 Witam, szukam osoby z interfejsem, która zakoduję mi Gateway w Passacie B6 Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #607 Posted December 7, 2017 @makeć, Jacuś, Ty takie zabawy lubisz ? Share this post Link to post Share on other sites
makeć Report post #608 Posted December 15, 2017 jak mieszka gdzieś w pobliżu, to spoko. Nie sądzę, by mu się chciało z Chojnic jechać Share this post Link to post Share on other sites
ANGELSIN Report post #609 Posted December 21, 2017 Miśki drogie, czy w pomorskiem a najlepiej 3citi jest jakiś zakład, magik który regeneruje odbłyśniki ? Szukam pewnego zakładu Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #610 Posted December 21, 2017 Gdańsk, ul. Jasna www.reflektory.gda.pl Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #611 Posted December 21, 2017 (edited) 5 godzin temu, pietrek_g napisał: Gdańsk, ul. Jasna www.reflektory.gda.pl oni sami nie regenerują tylko wysyłają tak że zapłacisz więcej niż sam wyślesz, polecam Cugiera mój ojciec miesiąc temu odebrał zregenerowane lampy, wyglądają jak nowe Edited December 21, 2017 by Ziewal Share this post Link to post Share on other sites
yksi Report post #612 Posted December 21, 2017 Tak jak Ziewal pisze,chciałem u nich robić ale cena powalała z nóg, proponowali mi kupno innych już zregenerowanych ale też cena zawyżona. Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #613 Posted December 21, 2017 Kiedyś się bawili w regenerację. Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #614 Posted December 22, 2017 Nigdy nie bawili się w regenerację odbłyśników bo do tego potrzebny jest specjalistyczny sprzęt ? Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #615 Posted December 22, 2017 A tego to nie wiedziałem. Share this post Link to post Share on other sites
ANGELSIN Report post #616 Posted December 25, 2017 Do tematu wrócimy na spocie Share this post Link to post Share on other sites
makeć Report post #617 Posted February 6, 2018 (edited) Dnia 21.12.2017 o 08:40, ANGELSIN napisał: 3citi jest jakiś zakład, magik który regeneruje odbłyśniki ? Szukam pewnego zakładu a zakopiańska ?? Siedlce w Gdańsku ?/ pytał, dzwonił ktoś ? jakiś czas temu lampkę od mojego harleyka mi robili, co prawda, to sobie wycenili, ale warto było nie wiem, ale oni chyba jeszcze działają. Pozdr Edited February 6, 2018 by makeć Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #618 Posted February 6, 2018 @makeć, Jacek. Ten zakład z Zakopiańskiej przeniósł się na Jasną właśnie. I to już dobrą dekadę temu. O nim pisaliśmy wyżej. Chyba że powstał jakiś nowy o którym mało kto wie. Share this post Link to post Share on other sites
makeć Report post #619 Posted February 9, 2018 Dnia 6.02.2018 o 04:40, pietrek_g napisał: Ten zakład z Zakopiańskiej przeniósł się na Jasną właśnie ... no możliwe, nie przejeżdżałem tam już ze cztery lata, a może nawet pięć Share this post Link to post Share on other sites
The_Saint Report post #620 Posted February 8, 2019 Jakiś uczciwy blacharz/lakiernik? Mój sprawdzony fachowiec niestety już prostuje auta u św. Piotra... Share this post Link to post Share on other sites