kubelt Report post #1 Posted July 27, 2011 (edited) Witajcie Nie da się ukryć, że wraz z upływem czasu nasze forum się rozrasta. Z powiększającym się gronem użytkowników przybywa również pracy, by utrzymać porządek na forum. Od dłuższego czasu mamy już stałe grono moderatorów, którzy śledzą ruch na forum i sprawują nad wszystkim pieczę. Zdarzają się jednak sytuacje, kiedy potrzebny jest decydujący, nadrzędny głos, szczególnie podczas konfliktowych sytuacji. Zdarzenia z ostatnich miesięcy pokazują, że wraz z rosnącą popularnością forum w internecie stajemy się ofiarami osób, którzy chcą to wykorzystać na swoją korzyść - najlepszym przykładem będzie tutaj "afera giełdowa". Wraz z upływem czasu zarówno jedrus, jak i ja nie zawsze możemy poświęcić odpowiedniej ilości czasu na forum. Przykro nam się do tego przyznać, ale tak jest. Dlatego też, by forum nie stało się "sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem" podjęliśmy decyzje, że nasze grono musi zasilić jeszcze jedna osoba. Powinna to być osoba, która spędza na forum odpowiednią ilość czasu i sprawdziła się jako moderator. Po konsultacjach z innymi podjęta została decyzja, iż na stanowisko awansuje (werble) Duży Od dziś Duży będzie miał równorzędne uprawnienia z naszymi, jak również dotyczyć go będą wszelkie inne kwestie związane z belką admina pod nickiem. Ma nasze pełne poparcie w podjętych decyzjach. Pierwszą sprawą - można by to ująć jako chrzest bojowy - będzie dział giełda, która w wyniku ostatnich wydarzeń wymagać będzie podjęcia pewnych decyzji mających na celu ukrócenie dotychczasowych sytuacji. Nie znaczy to, że ewakuujemy się z jedrkiem z forum, o nie Chcemy jednak, by w sprawach nie cierpiących zwłoki była osoba na miejscu i wraz z podjętą decyzją jesteśmy pewni, że forum będzie w dobrych rękach. Edited July 27, 2011 by jedrus Share this post Link to post Share on other sites
Komandos Report post #2 Posted July 27, 2011 No to graty dla Dużego.Oby sprawował swą funkcję jak najlepiej Share this post Link to post Share on other sites
Patryk_ Report post #3 Posted July 27, 2011 I ja się przyłączam-szczere gratulacje dla Dużego Share this post Link to post Share on other sites
Blop Report post #4 Posted July 27, 2011 (edited) No i pięknie--Duży stawiasz flaszkę-oczywiście wiesz co pijemy w Dolnośląskim :haha gratki Tatuś Edited July 27, 2011 by Blop Share this post Link to post Share on other sites
Luke Report post #5 Posted July 27, 2011 jak najbardziej gratulacje awansu. Share this post Link to post Share on other sites
JACU6X6 Report post #6 Posted July 27, 2011 Graty gratami ale ja ci życzę satysfakcji z tego co cie czeka i rób to dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
GURAL Report post #7 Posted July 27, 2011 Duży, graty awansu i wytrwałości w służbie na forum, na nowym stanowisku. Share this post Link to post Share on other sites
J@ceq Report post #8 Posted July 27, 2011 O ja pitole, moje gratulacje dla dobrego wyboru i dla wybranego. Mądra decyzja. Share this post Link to post Share on other sites
capslock82 Report post #9 Posted July 27, 2011 gratki Duży Share this post Link to post Share on other sites
tomnik Report post #10 Posted July 27, 2011 Gratuluje i ja. Pozdrawiam,Tomek. Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Report post #11 Posted July 27, 2011 Duży, graty i udanej fuchy. Share this post Link to post Share on other sites
Bart_ Report post #12 Posted July 28, 2011 Gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
jacenty64 Report post #13 Posted July 28, 2011 Wyrazy współczucia Share this post Link to post Share on other sites
adam75pl Report post #14 Posted July 28, 2011 No to teraz Duży masz dopiero prze....ne Share this post Link to post Share on other sites
zdun_VW Report post #15 Posted July 28, 2011 ale bez takie wazeliny chłopaki, no kurde Share this post Link to post Share on other sites
Buszmen Report post #16 Posted July 28, 2011 Gratki i wytrwałości życzę Share this post Link to post Share on other sites
spidi Report post #17 Posted July 28, 2011 Gratulacje Duzy Share this post Link to post Share on other sites
Radoslav Report post #18 Posted July 28, 2011 Noo gratulacje Duży :ok Teraz jest Was trzech króli...jak CTRL, ALT i DEL Share this post Link to post Share on other sites
karol27 Report post #19 Posted July 28, 2011 Gratulacje Duży,i cierpliwości. P.S No to teraz mam prze****** za lodówkę Share this post Link to post Share on other sites
Nuttie Report post #20 Posted July 28, 2011 większa kasa tez za tym awansem poszła? Share this post Link to post Share on other sites