piotr 22 Report post #21 Posted December 20, 2009 NIE POLECAM PRZODÓW FIRMY JANMORPotwierdzam wytrzymały tylko 25 tysi i kapota teraz mam BREMI i zrobiłem na nich już 35 tysi i wsio oki Quote Share this post Link to post Share on other sites
sadus Report post #22 Posted December 20, 2009 Według mnie to zależy na jakiej jakości przewody się trafi. W passacie już około 25 tys. km mam toprany (jak kupowałem to nie wiedziałem, że istnieje forum;) )i jakoś jeszcze dają radę! A janmory kupił mój ojciec do vectry i też narazie śmiga bezproblemowo no ale dopiero około 5 tyś więc się nie wypowiem na ich temat ale w sklepie je polecali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The_Saint Report post #23 Posted December 20, 2009 Janmory jak już wcześniej wspomniałem, doskonale sobie radzą w moim pasku, drugi rok zresztą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #24 Posted December 23, 2009 Nie wiem co z waszymi beru jest nie tak. moje mają juz na gazie ok 40000 km i jest super. mam nawet na zapas drugi kpl. A inne kable np. NGK sypały iskrami już pod sklepem zaraz po założeniu. Ewentualnie kup BREMI. Quote Share this post Link to post Share on other sites
walus501 Report post #25 Posted October 17, 2011 a czy na przewodach proline sa jakies na druki typu teperatura lub tworzywo z kórego sa wykonane?? dzis kupiełem takie a na nich nawet nazwy producenta nie ma... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Santos666 Report post #26 Posted June 3, 2018 na ipartsie są przewody kager po 20 zł komplet, ktos moze zaszalał i mógłby powiedzie coś konkretnego??? tak do stówy to zastanawiam sie nad magnetti marelli?? co wy na to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
radekrp90 Report post #27 Posted June 4, 2018 Magneti Marelli to jednak jakaś "firma". Zapewne i tak produkowane w Turcji albo innej Tajlandii ale chociaż są szanse na jakąkolwiek kontrolę jakości. Quote Share this post Link to post Share on other sites