stempel72 Report post #1 Posted September 22, 2009 Czy można wgrać do takiego fejsu nowy soft. Mój nie chce obsługiwać wszyskich kanałów adaptacji, zwykle do 09 potem wywala że wersja niezarejestrowana. Czy może to wina softu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mysterx Report post #2 Posted September 22, 2009 Wina raczej po stronie softu – a jeśli mówi, że nie zarejestrowany to ……. ??!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spanky Report post #3 Posted September 22, 2009 (edited) z problemem uderzaj do sprzedajacego ... klony 812 to kupa na wersji beta i stad sa z tym problemy a i czesto same z siebie sie uwalaja ... Edited September 22, 2009 by spanky Quote Share this post Link to post Share on other sites
sipowitz Report post #4 Posted September 25, 2009 klony 812 to kupa na wersji beta i stad sa z tym problemy a i czesto same z siebie sie uwalaja ... Potwierdzam, w Chinach nie ma 812 na full, niestety... A wiem, że jakiś magik pcha przez Allegro te szity... Ludziska jak jak muchy lgną do ku.y, bo im wyższy numerek tym lepiej... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #5 Posted September 27, 2009 Już zrobiłem z niego full wersję 805 PL więc jest teraz zaj....y, śmiga wszystko. Wsady można znależć na obcych forach, tylko niestety trzeba wylutować Atmela i zaprogramować (smd). Quote Share this post Link to post Share on other sites
sipowitz Report post #6 Posted September 27, 2009 Brzmi pięknie, jednak po "przewaleniu" wiele for, m.in. carsoft.ru, digital-kaos.co.uk, gsmhosting.com i inne, tam niestety większość 805.0 to fejki lub źle zassanie z zabezpieczonej Atmegi wsady lub zabawa w skrakowanego VCDSa 805.0, który i tak nie śmiga w pełni na jakimkolwiek kablu (klonie). Zastanawiam się, skąd faktycznie zassałeś (o ile je w ogóle masz) wsady 805 PL. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #7 Posted September 28, 2009 Podobno kto szuka ten znajdzie. Na elektrodzie jest koleś co się tym zajmuje. I Wam te fejsy uzdatni To najprostsze rozwiązanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sipowitz Report post #8 Posted September 28, 2009 Nie tylko na elektrodzie... Quote Share this post Link to post Share on other sites