skcrack Report post #1001 Posted February 21, 2010 Wczoraj - 980km i przegoniłem po autostradzie padaczkę No i czwarty raz tej zimy musiałem koła wyważać Quote Share this post Link to post Share on other sites
atyan Report post #1002 Posted February 22, 2010 a mi stojąc na przejeździe kolejowym zaczęła migać kontrolka świec (świeżo wymienione) wg instrukcji powinienem czemprędzej pojawić się w ASO:) czy mogę to jednak olać? pierwszy raz coś takiego... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elmi_k Report post #1003 Posted February 22, 2010 a mi stojąc na przejeździe kolejowym zaczęła migać kontrolka świec (świeżo wymienione) wg instrukcji powinienem czemprędzej pojawić się w ASO czy mogę to jednak olać? pierwszy raz coś takiego... a czy tylne swiatla hamulca swieca?? bo chyba tak sygnalizowane jest brak tylnich swiatel hamulca badz jakies uszkodzenie czujnika przy pedale hamulca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Camell990 Report post #1004 Posted February 22, 2010 Umyłem wysprzątałem wypolerowałem:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mej Report post #1005 Posted February 22, 2010 odkurzyłem,przeleciałem,a na koniec przegoniłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miki66 Report post #1006 Posted February 22, 2010 Założone nowe głośniki na przód Helix Dark Blue 62.1,fajnie grają. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyniu Report post #1007 Posted February 22, 2010 przeleciałem W rurę wydechową Ja na swojego dzisiaj spojrzałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
maikpl Report post #1008 Posted February 24, 2010 Zamontowałem helixa a4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
77Marek Report post #1009 Posted February 24, 2010 Dziś mój żuk dostał nową żaróweczkę do kluczyka od sprzedawcy z allegro, którego wszystkim polecam oraz około trzech litrów płynu do spryskiwaczy. Na koniec umyłem ciepłą wodą komorę filtra powietrza z brudu i soli i założyłem nowy filtr. http://www.allegro.pl/item918476801_zarowka_1_5v_do_kluczyka_breloczka_z_soczewka.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baro Report post #1010 Posted February 24, 2010 wczoraj turbo wykręcone, rozłożone, wyczyszczone dzisiaj złożone zamontowane i dmucha że aż miło Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam75pl Report post #1011 Posted February 24, 2010 Wczoraj światełka przeprogramowane na tryb amerykański, próba zaprogramowania domykania szyb w czasie deszczu. Program zapisany jednak nic nie działa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #1012 Posted February 24, 2010 Wczoraj był przegląd, a dziś szybki na czarno;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam75pl Report post #1013 Posted February 24, 2010 Wczoraj był przegląd, a dziś szybki na czarno Zdjęcia zamieść bo nie wierzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #1014 Posted February 24, 2010 Cytat:Napisał a-ha Wczoraj był przegląd, a dziś szybki na czarno Zdjęcia zamieść bo nie wierzę Foty jutro, bo dziś już nie dam rady, ciemno jest i nic nie widać Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam75pl Report post #1015 Posted February 24, 2010 Foty jutro, bo dziś już nie dam rady, ciemno jest i nic nie widać A ha Quote Share this post Link to post Share on other sites
magda84 Report post #1016 Posted February 24, 2010 Umyty i schnie w garazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gold Boy Report post #1017 Posted February 24, 2010 ja dzisiaj wziołem się za hamulce...wymiana tylnich tarcz oraz klocków bo były już niebezpiecznie zużyte no i zamówiłem sobie oponki na lato _________________________________________________________ http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=62282 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radee84 Report post #1018 Posted February 24, 2010 A ja dziś wymieniłem łączniki stabilizatora, skręciłem tłumik bo śrubka się poluzowała, dokręciłem wahacz, dolałem płynu do spryskiwaczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek2005 Report post #1019 Posted February 24, 2010 ja też dziś hamulce a dokładnie wymieniłem klocki z przodu ( Jurid ) no i mycie pewnie w sobotę trzeba będzie znów myć bo w niedzielę spotujemy Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtekk Report post #1020 Posted February 24, 2010 TDI na grillu wylądowało. Quote Share this post Link to post Share on other sites