adams Report post #1 Posted May 26, 2009 Elo Ktoś kiedyś z modów pisał żeby raportować posty, jak coś mi się napatoczy to raportuje, ale pomiędzy jednym raportowaniem a drugim trzeba czekać minutę, da się ten czas skrócić? This forum requires that you wait 60 seconds between reporting posts. Please try again in xx seconds. Przydaje się w ogóle to raportowanie? Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #2 Posted May 26, 2009 Elegancko adams się przydaje. Szkoda że tylko paru z was to czyni ale jest ok. Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #3 Posted May 26, 2009 Zeby silnik smtp nie zarzucic nagle wysylaniem masy raportow... ale moznaby pomyslec nad 30 sekundowym odstepem Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #4 Posted May 26, 2009 0 sekundowym odstepem Share this post Link to post Share on other sites
kazio Report post #5 Posted May 26, 2009 Przydaje się w ogóle to raportowanie? Elegancko adams się przydaje powiem więcej - jak wejdę w raportowanego posta pół minuty po raporcie to zazwyczaj jest już on zmoderowany, normalnie wyścig szczurów jest do niego Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #6 Posted May 26, 2009 normalnie wyścig szczurów jest do niego Mierzę czas przed chwilką klikałem Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #7 Posted May 26, 2009 kto wygral ? Share this post Link to post Share on other sites
Majcin Report post #8 Posted May 26, 2009 to wygral ? nie bądź taki ciekawy Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #9 Posted May 26, 2009 sprawdzi sie ---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:09 ---------- ten od czerwonej beczy stawia browar Share this post Link to post Share on other sites
GURAL Report post #10 Posted November 9, 2010 jak wejdę w raportowanego posta pół minuty po raporcie to zazwyczaj jest już on zmoderowany, normalnie wyścig szczurów jest do niego :hmm raportowałem post/y kilka dni temu, bodajże wczoraj uczyniłem to samo i jakoś nie widzę tych "szczurów" Czyżby funkcja raportowania "wyłączyła" się przypadkiem? ---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:16 ---------- PS Sorry za odgrzanie kotleta. Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #11 Posted November 9, 2010 Czyżby funkcja raportowania "wyłączyła" się przypadkiem? Działa , działa widocznie mod stwierdził , że z danym postem/ami nie jest tak źle Pozdrowionka Share this post Link to post Share on other sites
artkon Report post #12 Posted November 9, 2010 Tylko nie krzyczcie ale... jak się raportuje...? :bezzebow Share this post Link to post Share on other sites
wojta Report post #13 Posted November 9, 2010 lewy dolny rog postu kostka z pozioma kreska Share this post Link to post Share on other sites
Tuniek Report post #14 Posted November 9, 2010 Tutaj: Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #15 Posted November 9, 2010 raportowałem post/y kilka dni temu, bodajże wczoraj uczyniłem to samo i jakoś nie widzę tych "szczurów" Czyżby funkcja raportowania "wyłączyła" się przypadkiem? Działa działa Share this post Link to post Share on other sites
Patryk_ Report post #16 Posted November 9, 2010 Działa działa Potwierdzam,ostatnio używałem Działa w 100 procentach. Share this post Link to post Share on other sites
KruK Report post #17 Posted November 9, 2010 raczej nie działa, bo by nie było takich szopek z niektórymi userami Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #18 Posted November 9, 2010 Ostatnimi czasy to by pól forum trzeba było wyciąć. Dostali pw jak się nie poprawią odpoczną. W przeciwieństwie do niektórych nie upublicznimy wszystkiego bo i po co. Share this post Link to post Share on other sites
Patryk_ Report post #19 Posted November 9, 2010 Łysy masz rację,połowę trzeba by było posłać na przymusowy urlop,z drugiej strony za małe przewinienia PW na początek wystarczy.Ale jak ktoś definitywnie kogoś obraża,lub wali posty/zakłada niepotrzebnie wątki po parę razy to wypadałoby od razu fru Jeszcze jedna rzecz-jest wiele wątków które by można zamknąć-padają te same pytania,wątek ma po parenaście stron a nadal zadawają te same pytania.Można na początek pokierować Ich na konkretny trop ale do niektórych nie dociera... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Luke Report post #20 Posted November 9, 2010 Ale jak ktoś definitywnie kogoś obraża,lub wali posty/zakłada niepotrzebnie wątki po parę razy to wypadałoby od razu fru chyba mamy na mysli tego samego usera ale do niektórych nie dociera...wszyscy wiemy ze taka kolej rzeczy Share this post Link to post Share on other sites