riccardoa Report post #901 Posted June 20, 2013 Nie jest tak ze sa manetki albo osobno w sensie lewa osobno i prawa osobno albo taka ze sa one ze soba polaczone?czy to poprostu w kazdym przypadku sa osobne? Są połączone mechanicznie,ale można je bez problemu rozłożyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsoncov Report post #902 Posted June 20, 2013 Witam czy jest może ktoś z coventry albo okolic kto mogl by zamontowac te cudo dzieki Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert1508 Report post #903 Posted June 21, 2013 Witam czy jest może ktoś z coventry albo okolic kto mogl by zamontowac te cudo dzieki mozesz wpasc do Preston, mam manetke i przewod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tepek88 Report post #904 Posted June 23, 2013 witam moje pytanie jest takie posiadam passata b5 97 rok 2,8 ALG manual czy jest mozliwosc zamontowania tempomatu?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tylas Report post #905 Posted June 23, 2013 zawsze jest możliwość Quote Share this post Link to post Share on other sites
tepek88 Report post #906 Posted June 23, 2013 zawsze jest możliwość ale czy cos dodatkowo musze wstawiac czy tylko manetke i wiazke Quote Share this post Link to post Share on other sites
tylas Report post #907 Posted June 24, 2013 dużo trzeba dołożyć bo prawdopodobnie masz gaz na linkę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elektrotom1 Report post #908 Posted June 25, 2013 Pomoże ktoś w montażu tempomatu, okolice Rybnika, za opłatą oczywiście za pomoc Proszę o kontakt na [email protected] lub tel. 508 562 061 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zyndram Report post #909 Posted June 26, 2013 (edited) Panowie, trochę nie chce mi się przeglądać 900 postów w szukaniu odpowiedzi na moje pytanie, a z dwóch ostatnich stron wynika, że ludki pytają o każdą pierdołę. Więc moje pytanie jest takie: Jak mogę sprawdzić, czy wystarczy mi tylko kupić manetkę i tempomat zadziała, czy przypadkiem jest potrzebna jeszcze wiązka, albo inne ustrojstwo dodatkowo. I jeszcze jedno pytanko, czy nie będzie różnicy w manetkach między old style a new style, tzn czy mogę założyć sobie taką i taką, czy szukać tylko konkretnej. auto to b5fl 2004 1.9 - 131 skrzynia 6, kodu silnika nie pamiętam Edit: czy ta kostka wystająca z tego przełącznika, to jest od tempomatu??? czy od wycieraczek, czy to jest wspólna i jak bym taki zestaw kupił, to musiał bym też całość zmienić. http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/39/42/83/3339428395 Edited June 26, 2013 by Zyndram dodatkowe pytanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
riccardoa Report post #910 Posted June 26, 2013 i jak bym taki zestaw kupił, to musiał bym też całość zmienić.http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../83/3339428395 To jest wszystko co ci potrzeba.Plus kabel kkl do zakodowania. ---------- Dodano o 09:26 ---------- Poprzednia wiadomość o 09:24 ---------- czy ta kostka wystająca z tego przełącznika, to jest od tempomatu??? Tak. ---------- Dodano o 09:28 ---------- Poprzednia wiadomość o 09:26 ---------- czy nie będzie różnicy w manetkach między old style a new style, tzn czy mogę założyć sobie taką i taką, Tak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maryo Report post #911 Posted June 26, 2013 Zyndram nie musisz kupowac obu manetek. jesli chcesz miec tempomat, to kupujesz tylko tą od kierunkowskazów z funkcją tempomatu. Manetka kierunków i wycieraczek są rozłączne i nie potrzeba kupować obu stron. Jesli szukasz czegos dobrego i wiazki jak oryginal z wtyczkami i pinami to polecam to: http://tablica.pl/oferta/manetka-wiazka-tempomatu-vw-passat-b5-b5fl-audi-a6-c5-skoda-superb-i-CID5-ID2LQCH.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zyndram Report post #912 Posted June 26, 2013 Dzięki panowie za odpowiedz. Mariusz wiem że nie muszę kupować kompletu, ale w tej aukcji akurat ma koleś już ta nową manetkę, a cała reszta tańsza jest z tym jednym głównym guzikiem, który ty pokazałeś w aukcji. No i tak wiem już że i ta i ta zadziała, ale jakoś tamta podoba mi się bardziej W takim razie zostaje poszukać mi wiązki do podłączenia, albo w jakieś ASO uderzyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsoncov Report post #913 Posted June 28, 2013 witam mam caly zestaw ale preston troszke daleko ale dzieki za checi:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsoncov Report post #914 Posted June 30, 2013 super juz zamontowane razem z kumplem dalismy rade heheh nie bylo latwo ale poszlo dodam jeszcze ze caly zestaw kupilwm w volkswagenie 75 funtow wiazka z manetka po podlaczeniu wszystkiego byl potrzebny WAG ale 3 h please nie za pierwszym razem pozdro:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsoncov Report post #915 Posted July 1, 2013 tempomat podlaczony sprawdzony dziala jak powinnien ale ESP mi sie pali jak tylko rusze kierownica ma ktos jakies pomysly please Quote Share this post Link to post Share on other sites
riccardoa Report post #916 Posted July 1, 2013 tempomat podlaczony sprawdzony dziala jak powinnien ale ESP mi sie pali jak tylko rusze kierownica ma ktos jakies pomysly please Taśmy czujnika kąta skrętu nie przestawiłeś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsoncov Report post #917 Posted July 1, 2013 dokladnie tak przetawilem o 1 obrot w prawa juz naprawione wszysto smiga jak nalezy super opis dzieki chlopaki:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tepek88 Report post #918 Posted July 7, 2013 sprzedam http://tablica.pl/oferta/manetka-tempomatu-passat-b5-fl-golf4-bora-CID5-ID3cyWn.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert1508 Report post #919 Posted July 9, 2013 sprzedam http://tablica.pl/oferta/manetka-tempomatu-passat-b5-fl-golf4-bora-CID5-ID3cyWn.html To jest manetka do tempomatu ktora dziala tylko z kierownica multifunkcyjna. a nie jest to w ofercie napisane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karol_2657 Report post #920 Posted July 14, 2013 Witam. Mam pytanie Czego potrzebuje do montażu tempomatu w adr z linka na przepustnicy jest to możliwe ? z góry dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites