mhyjek Report post #1 Posted September 24, 2007 (edited) witam. podczas rozwiazywania problemu z podcisnieniem natrafilem na inny kwiatek. przewod (czerwony u dolu) od zaworu (N75?) 028 906 283F puszczony w powietrze, drugi wpiety w zawor 1H0 906 627 a tak byc chyba nie powinno. w etce troche ciezko polapac sie we wszystkich wezykach. prosilbym posiadaczy 1Z lub kogos kto ma pojecie o tych wezach o podpowiedz jak to ma byc spiete. ew. gdyby ktos mial jakies dobre fotki 1Z'a to bylbym wdzieczny. etka nr rysunku 131-16 przewod 11-12-19 ten u mnie lezy luzno nie wiem gdzie powinien byc wpiety... 29 ? 20-24-21 ? mam zapiety na zawor 1H0 906 627 20-24-22 ? 15 EGR ? tam mam zapiety 14 filtr powietrza ? tam mam zapiety 17-16-13 pompa podcisnienia ? tam mam zapiety Edited January 8, 2017 by Blop Doprecyzowanie tytułu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mhyjek Report post #2 Posted March 29, 2008 Temat umarł, ale natrafiłem na forum Golf'a na taki obrazek, będzie dla potomnych: Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #3 Posted May 14, 2008 Ma ktoś do mojego auta ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarc Report post #4 Posted May 14, 2008 Ma ktoś do mojego auta ?? Proszę bardzo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GURAL Report post #5 Posted May 14, 2008 mam to samo + opis elementow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuttie Report post #6 Posted May 15, 2008 To ja poproszę dla passata 1.8 ABS z 93 roku to samo Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #7 Posted May 15, 2008 Nuttie proszę bardzo;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #8 Posted May 15, 2008 No ale u mnie jest przepustnica simos, tu na zrzutach dajecie stare wersje do 94 r. Chodzi mi jak idą przewody do klimatronikai którędy i o jeszcze pare innych rzeczy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #9 Posted May 15, 2008 No ale u mnie jest przepustnica simos, tu na zrzutach dajecie stare wersje do 94 r. Chodzi mi jak idą przewody do klimatronikai którędy i o jeszcze pare innych rzeczy. Klima AAA 1996 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuttie Report post #10 Posted May 15, 2008 A mogę jeszcze otrzymać schemat rurek idących do filtra powietrza i ew. klimy? Co znajduje się pod obudową filtra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #11 Posted May 15, 2008 Nuttie powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stempel72 Report post #12 Posted May 15, 2008 Poproszę jeszcze do ostatniego rysunku - opis gratów, te dalsze poz. których nie ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #13 Posted May 15, 2008 Poproszę jeszcze do ostatniego rysunku - opis gratów, te dalsze poz. których nie ma. Oto reszta klimy AAA Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest slonce Report post #14 Posted July 22, 2008 Pomocy! Wyjmowałem silnik z mojego paska 2.0 115 kM 8V czyli 2E i niestety nie zapamiętałem schematu podciśnień. NIe wim który przewód na dole, który na górze kolektora ssącego, co na regulator ciśnienia, itd. Na forum "chodzi jakis schemat ale mało czytelny i u mnie trochę to inaczej wygląda niż na tym schemacie. Pomóżcie zanim przeciąże pompę paliwa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GURAL Report post #15 Posted July 26, 2008 Jeśli jeszcze potrzebne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest slonce Report post #16 Posted July 29, 2008 Dzięki za pomoc. Jednak miałem bajzel z tymi przewodami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest piotrek n Report post #17 Posted August 4, 2008 Tak jak w temacie czy to schemat silnika 2 e bo nie mogę sie odczytać z tego schematu. Sorki za pytanie i za moją niewiedze. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #18 Posted August 11, 2008 Tak jak w temacie czy to schemat silnika 2 e bo nie mogę sie odczytać z tego schematu. Sorki za pytanie i za moją niewiedze. Pozdrawiam Tak ten schemat jest od silników : 2E , PB , PF ( 1991). Quote Share this post Link to post Share on other sites
igork Report post #19 Posted August 11, 2008 A ja bym bardzo prosił do 1.9 TDI AVF. Jaką średnicę mają mieć przewody? Czy muszą byc z oplotem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
JurekW Report post #20 Posted August 11, 2008 A ja bym bardzo prosił do 1.9 TDI AVF. Jaką średnicę mają mieć przewody? Czy muszą byc z oplotem? igork ; Oto układ podciśnienia i recyrkulacji spalin silnika AVF Quote Share this post Link to post Share on other sites