kac222 Report post #1 Posted June 15, 2008 mam problem,nie mogę pisać nowych tematów,a odpowiadać mogę,o co chodzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Duży Report post #2 Posted June 16, 2008 Ten jakoś założyłeś, więc chyba po problemie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kac222 Report post #3 Posted June 16, 2008 może i tak,ale przez kilka dni nie mogłem pisać nowych tematów Quote Share this post Link to post Share on other sites
bimbol Report post #4 Posted June 16, 2008 a te kilka dni temu to było z innego kompa, niż teraz, tak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kac222 Report post #5 Posted June 16, 2008 no tak w Niemczech byłem i tam pisałem,może dlatego? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bimbol Report post #6 Posted June 16, 2008 Tak dlatego...nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale do pewnego momentu na laptopie miałem to samo, a na kompie już normalnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
kac222 Report post #7 Posted June 16, 2008 ok,dzięki,myślałem że u mnie coś nie tak.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #8 Posted June 16, 2008 w Niemczech Pewnie dlatego że wygrali mecza z nami Quote Share this post Link to post Share on other sites
jumbol69 Report post #9 Posted June 16, 2008 Pewnie dlatego że wygrali mecza z nami dobre pozdrawiam !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ormowiec Report post #10 Posted June 26, 2008 teraz ja nie mogę założyć nowego tematu, "wyślij" i "podgląd" daje w rezultacie pustą stronę Quote Share this post Link to post Share on other sites
marecek Report post #11 Posted June 26, 2008 Czy miałeś polskie litery w temacie? spróbuj bez polskich liter w temacie tematu... czy taki błąd nadal występuje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ormowiec Report post #12 Posted June 26, 2008 ale jajka, jeśli w temacie tematu który zakładam wpiszę magiczne słówko JAK to występuje ten właśnie błąd. polskim znaczkom nic do tego skrypt przed wysłaniem nowego tematu szuka podobnych i pewnie tutaj jest błąd, bo słówko JAK występuje w 3/4 postów na forum tak więc admini wiecie gdzie szukać Można obejść poprzez edytowanie tematu już po wysłaniu wiadomości Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuniek Report post #13 Posted June 26, 2008 w temacie tematu... Masło maślane;) Ale i tak wiemy co miałeś na myśli;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dominik_KIELCE Report post #14 Posted July 5, 2008 Podlacze sie Mam ten sam problem chce w dziale sprzedam umiescic ogloszenie o sprzedaniu samochodu na czesci a tu caly czas jest to samo ze post czeka na akceptacje Od pieciu dni czeka na akceptacje trzy razy probowalem wpisac ten post i caly czas tylko pokazuje sie komunikat ze czeka na akceptacje Pomoze ktos co zrobic? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuczi Report post #15 Posted July 5, 2008 post czeka na akceptacje Jak zostanie zaakceptowany to się ukaże Jeżeli moderator stwierdzi że treść postu jest niepoprawna to i nie zatwierdzi. Zapewne chodzi o Twój temat dotyczący sprzedaży passata na części. Proponuję wymienić najważniejsze podzespoły, które chcesz sprzedać i określić ich cenę. Wtedy się ukaże. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #16 Posted July 7, 2008 Od pieciu dni czeka na akceptacje trzy razy probowalem wpisac ten post Myślę kolego , że opóźnienie spowodowane jest przez Spałę każdy z nas miał ręce pełne roboty . Cierpliwości Pozdrawiam Serdecznie Miłosz Quote Share this post Link to post Share on other sites
cervandes Report post #17 Posted August 9, 2008 i ja to właśnie miałem: Po napisaniu nowego tematu biała strona, temat się nie zapisał w bazie. Temat brzmiał "Foto pytanie - 1,8 ABS co to jest?" Po zmianie na "Foro pytanie - 1,8ABS" temat się zapisał. Próbowałem kilka razy, powiedzmy 10 w ciągu godziny. Po zmianie nazwy tematu zapisał się od razu bez kłopotu. pzdr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuczi Report post #18 Posted August 31, 2008 (edited) ale jajka, jeśli w temacie tematu który zakładam wpiszę magiczne słówko JAK to występuje ten właśnie błąd Mam to samo, zaraz zobaczę czy pomoże // Edit Wpisałem zamiast "jak" , "jaj" i temat poszedł Edited August 31, 2008 by Kuczi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Byku21 Report post #19 Posted September 21, 2008 jak wyżej w temacie.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest osvch Report post #20 Posted September 30, 2008 Ja nie mogę założyć nowego tematu w dziale B5, whitescreen ^^ Ani w temacie jak w treści bez polskich znaków, ani magic word "jak" poprostu nic nie działa... Quote Share this post Link to post Share on other sites