Dariusz_Dz4 Report post #121 Posted June 6, 2021 (edited) Witam czy moge zalozyc kamerkę cofania w moim VW Passacie B6 r 2008? Radio z dużym wyświetlaczem..i jak to zrobic>? Edited June 6, 2021 by Dariusz_Dz4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matiz4 Report post #122 Posted June 7, 2021 @Dariusz_Dz4 Jeżeli radio to rns510 to oczywiście można, schematy i kodowania są na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aisak Report post #123 Posted November 25, 2021 W dniu 21.02.2019 o 01:24, ЙРОН ФИСТ napisał: Dziękuję bardzo za pomoc. Mam nadzieję, że uda się jakoś to zrobić. Mam naprawdę ogarnietego kumpla elektronika lecz nie typowo samochodowego, ale jemu te informacje co właśnie Kolego podałeś w połączeniu ze zbadaniem radia i zdiagnozowaniem modułu powinny dac efekt w postaci zmajstrowania całości tak, aby to chodziło. Tym bardziej, że żadne linie nie muszą działać. Sam obraz mnie w stu procentach zadowoli. Dziękuję raz jeszcze za wyczerpującą odpowiedź! Witam, trochę odbiegam w czasie od ostatniego tutaj wpisu, ale udało Ci się coś zmajstrować z tą kamerka? Przeszukuje cały internet i nigdzie nikt nie jest w stanie powiedzieć czy jest jakakolwiek szansa, żeby oryginalna kamerkę cofania (w emblemacie) podłączyć do chińskiego radia? Mam kamerę w wersji high (skrętne linie), niestety rns510 odmówił posłuszeństwa więc kupiłam chińskie radio, no ale teraz jest problem z kamerką. Czy ktoś ma jakieś info na ten temat? Quote Share this post Link to post Share on other sites