Skocz do zawartości

kamcio1000

  • Zawartość

    9
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O kamcio1000

  • Urodziny 23.03.1986

Informacje osobiste

  • Imię
    kamil
  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    opole

Samochód

  • Generacja
    B6
  • Silnik
    B6 2.0 TDI-PD 170KM (BMR)
  • Rok produkcji
    2006

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Witam Jak w temacie sprzedam zegary sprawne 100% jedyna wada to pęknięta szybka kod zegarów 3C0920871TX Pasują do B6/B7/CC Wersja Diesel/Europa
  2. Taki szum jest w momencie np, Ja tak mam kiedy podłącze telefon przez AUX na telefonie dam zbyt cicho głośność,a na radiu głośniej, wtedy właśnie słychać szum, kiedy na telefonie dam głośniej to szum znika. Zmylna udało Ci się wyeliminować te szumy ?? możesz dać foto dokładnie jakie radio masz
  3. Witam wszystkich Pany mam problema, mianowicie w zbiorniku wyrównawczym pojawił się olej, silnik zdrowy żadnych objaw moc OK w silniku oleju nie przybywa, kaszy na korku brak ,nic nie dymi (bynajmniej na postoju nie widziałem, no tylko jak do dechy mu przycisnę to trochę)mechanik sprawdził czy może chłodnica oleju nie przepuszcza, ale Nie. Macie jakiś trop pomysł??nie mowie o uszczelce, planowaniu itd bo to jak wiadomo ostateczność
  4. kamcio1000

    Bi Xenon świeci cały czas nie gaśnie

    I to i to jest nad nogami tylko jedno po prawej a drugie po lewej ,tak masz racje pomyłeczek wymieniłem bordnetz przekaźniki były już włożone zakupione ze skrzynką , wymieniłem na wyższy model, a jaki miałem już nie pamiętam. Po wymianie wszystko działa jak trzeba.
  5. kamcio1000

    Bi Xenon świeci cały czas nie gaśnie

    Dla potomnych wysiadł moduł getway mianowicie skrzynka bezpiecznikowa pod nogami kierowcy, wymienione i wszystko działa OK skrzynka puszczała prąd. P.S Dziękuję Wszystkim To forum jest Najlepsze Jakiego byłem członkiem
  6. Witam Szukałem ale nie znalazłem problem jest z lewa lampą bi-xenon mianowicie Uszkodziła mi sie lampa padła przetwornica i chyba moduł skrętu wiec zakupiłem używkę, po podłączeniu do auta lampa świeci bez włączonego zapłonu nawet na pozycji off i świeci cały czas! myślałem że opcja doświetlania trzyma napięcie no ale lampa nie gaśnie świeci się cały czas! po podłączeniu lampy na prawą stronę wszystko jest OK. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie ?
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności