Komunikaty
 
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Emulator Zmieniarki, złącze AUX dla MFD 2

  1. Emulator Zmieniarki, złącze AUX dla MFD 2
    #1
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Cześć ,
    Rozważam zakup emulatora zmieniarki fabrycznej, bądź złącza AUX do MFD 2. Proszę o podpowiedzi i sugestie w tej sprawie. Korzystałem kiedyś z transmitera ale złościły mnie zakłócenia.
    Może jakieś urządzenie pozwalające na transmisję BT. proszę o pomoc.
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  2. #2

    Imię
    Patryk
    Dołączył
    Apr 2016
    Mieszka w
    Tarczyn
    Wiek
    23
    Samochód
    B5(3BG) 1.8 T 150KM (AWT), 2003
    Mam MFD D i emulator zmieniarki, żadnych problemów nie ma, żadnych zakłóceń, wszystko dobrze działa. Muzykę lepiej nagrywać na sd ponieważ emulator szybciej ja ogarnia.
     
     

  3. #3
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Cytat Zamieszczone przez Fr4n3k Zobacz posta
    Mam MFD D i emulator zmieniarki, żadnych problemów nie ma, żadnych zakłóceń, wszystko dobrze działa. Muzykę lepiej nagrywać na sd ponieważ emulator szybciej ja ogarnia.
    mógłbyś napisać jakiej firmy masz emulator zmieniarki
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  4. #4

    Imię
    Patryk
    Dołączył
    Apr 2016
    Mieszka w
    Tarczyn
    Wiek
    23
    Samochód
    B5(3BG) 1.8 T 150KM (AWT), 2003
    Yatour, konkretnego modelu nie pamietam. Zamawiany na Allegro.
     
     

  5. #5
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    A czy używa ktoś złącza AUX widziałem na Allegro za kilkanaście złotych.


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  6. #6
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Kupiłem emulator , w jakich miejscach macie go zamontowanego ?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  7. #7

    Imię
    Bartek
    Dołączył
    Feb 2016
    Mieszka w
    Wrocław
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 170KM (BMR) DSG, 2007
    Ja w schowku pasażera na lewej jego ściance na rzepa.
     
     

  8. #8
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Da sie w jakiś prosty sposób przeciągnąć okablowanie do schowka ? Oraz czy muszę i gdzie dołączyć masę ?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  9. #9

    Imię
    Bartek
    Dołączył
    Feb 2016
    Mieszka w
    Wrocław
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 170KM (BMR) DSG, 2007
    Ja przeciągnąłem bez wyciągania schowka. Jakoś wyczułem jak to w schowku z tyłu jest i znalazłem miejsce kabla, że schowek się jednak zamyka.
    Dopiero teraz niedawno ściągałem schowek z innej przyczyny i przy okazji pomyślałem, że może jakoś lepiej poprowadzę kabel ale okazało się, że wyszło "na ślepo" naprawdę optymalnie.
     
     

  10. #10
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Dzisiaj sie za to zabiorę. Zastanawiam sie tylko gdzie dołączyć masę od zmieniarki i czy to w ogóle konieczne.


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Aktualnie B5 I B6
     
     

  11. #11
    Awatar glempex
    Imię
    Kordian
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Kielce
    Wiek
    33
    Samochód
    B6 2.0 TDI-PD 140KM(BMP), 2006
    Zmieniarka zamontowana , mam problem tylko z podłączeniem telefonu kablem. Telefon widzi tak jakby miał podłączone słuchawki. Ale nic nie słychać w głośnikach. Co włączyć w radiu ? Któraś płytę czy AUX ?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Aktualnie B5 I B6
     
     

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •