Komunikaty
 
Poka wyniki od 1 do 2 z 2

Wtek: wiata wieca na zaponie a wacznik na 0??

  1. wiata wieca na zaponie a wacznik na 0??
    #1

    Imi
    Sebastian
    Doczy
    Apr 2011
    Mieszka w
    Walichnowy k/Wielunia
    Wiek
    28
    Samochd
    B5(3BG) 1.8 T 150KM (AWT), 2002
    Witam. Kupiem niedawno auto (B5 FL 2002) i mam sytuacje ze zaraz po przekreceniu zaplonu zapalaja sie swiatla mijania mimo ze wlacznik jest w pozycji 0. Instalacja przy lampach jest oryginalna nic nie widac zeby bylo grzebane , myslalem ze to wlacznik wiec wymienilem ale nic z tego dalej to samo. Jest jakas opcja kodowania tych swiatel zeby to przestawic? . Dodam ze jak wlacze swiatla pozycyjne to gasna i na 1 swieca normalnie tak jak powinny. Moze ktos mial taki przypadeek i cos podpowie. Auto bylo sprowadzone z szwecji i moze tak jakos inaczes kodowane sa swiatla zeby sie wlaczaly zaraz na zaplonie nie wiem wiec pytam
     
     

  2. #2

    Imi
    Micha
    Doczy
    Feb 2008
    Mieszka w
    Borowe
    Wiek
    39
    Samochd
    B5(3BG) 1.9 TDI-PD 131KM (AVF), 2004
    Nie pamita gdzie ale w tym dziale byo to poruszane jak to wyczy uyj szukajki lub przeled ten dzia byo o tym jakie 2 tygodnie temu.

    - - - - - aktualizacja - - - - -

    Poszukaem i masz http://forum.vw-passat.pl/threads/16498-Wersja-skandynawska
     
     

Uprawnienia umieszczania postw

  • Nie moesz zakada nowych tematw
  • Nie moesz pisa wiadomoci
  • Nie moesz dodawa zacznikw
  • Nie moesz edytowa swoich postw
  •