Miasto: Manchester
06-01-09, 20:41
Panowie, na pierwszej stronie tego wątku jest Passek B5 NIEBIESKI sa 3 fotki na amerykanskich blachach. Jest ktoś w stanie powiedzieć jak on ma to fajnie zrobione, że przednia oś (koła) fajnie się chowają w nadkolach (koła nie są nawet blisko krawędzi bocznych pojazdu)? Czy to zasługa jakichś innych tarcz? Przeważnie jest tak, że przednie koła stoją ciut szerzej niż tylne a ten gościu ma to tam fajnie zrobione. Podoba mi się...
Mazda2 Tamura Special Edition // wkrótce powrót Passka K04
Panowie, na pierwszej stronie tego wątku jest Passek B5 NIEBIESKI sa 3 fotki na amerykanskich blachach. Jest ktoś w stanie powiedzieć jak on ma to fajnie zrobione, że przednia oś (koła) fajnie się chowają w nadkolach (koła nie są nawet blisko krawędzi bocznych pojazdu)? Czy to zasługa jakichś innych tarcz? Przeważnie jest tak, że przednie koła stoją ciut szerzej niż tylne a ten gościu ma to tam fajnie zrobione. Podoba mi się...
ma poprostu wysokie Et,jakieś 45,u mnie tak samo jest
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. - nadruki reklamowe,haft komputerowy,odzież robocza i art. BHP
Panowie, na pierwszej stronie tego wątku jest Passek B5 NIEBIESKI sa 3 fotki na amerykanskich blachach. Jest ktoś w stanie powiedzieć jak on ma to fajnie zrobione, że przednia oś (koła) fajnie się chowają w nadkolach (koła nie są nawet blisko krawędzi bocznych pojazdu)? Czy to zasługa jakichś innych tarcz? Przeważnie jest tak, że przednie koła stoją ciut szerzej niż tylne a ten gościu ma to tam fajnie zrobione. Podoba mi się..
przeciez felgi maja rozne ET wiec po co mialy by byc inne tarcze?
jedne felgi wystaja bardziej na zewnatrz inne mniej to norma
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. - oryginalne części do VW
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
ZAWIESZENIA, GRILLE, LAMPY, DYSTANSE, ŚRUBY, XENON i inne
Miasto: Manchester
07-01-09, 09:39
No ale ja mam wszystkie felgi takie same u siebie a jednak widać, że przód stoi szerzej niż tył. Nie wiem jakie mam ET ale powinno być takie samo na wszystkich kołach. Fakt, że nigdy nie sprawdzałem.
Mazda2 Tamura Special Edition // wkrótce powrót Passka K04
No ale ja mam wszystkie felgi takie same u siebie a jednak widać, że przód stoi szerzej niż tył. Nie wiem jakie mam ET ale powinno być takie samo na wszystkich kołach. Fakt, że nigdy nie sprawdzałem.
nie przod stoi szerzej tylko tyl ma szersze blotniki i dlatego kolo wyglada jakby bylo glebiej
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. - oryginalne części do VW
ZAWIESZENIA, GRILLE, LAMPY, DYSTANSE, ŚRUBY, XENON i inne